fredag 30. april 2010

Vekas høgdepunkt
Fredagane er eg so heldig å vera ferdig på jobb 12.30, og dette er berre heilt fantastisk. Dagen starta bra med at eg kom heim med vin frå vinlotteriet (3flasker av 5deltakelser), so eg er fornøgd med statestikken. Me fann ut at me skulle ta oss ein tur til Fauske å kikke litt i butikkar. Og der ramla me jo tilfeldigvis.. ehh hark... innom FruDahls. Og der havna desse to flotte koppane med oss i posen heim. Gubbanoa sin kommentar inne i butikk; seriøst e det nokka her du ikke syns e fint?? Kor du ska ha alt det herre henn? So derfor "kun" to koppar idag! Og som vanlig er da ikkje noko å sei på servisen, snakk om å kjenne seg velkommen! Anbefale alle om å stikka innom den butikken viss de vende nasa innom Fauske!

Og det er begynt å bli litt vår her som de ser. Snøen er iallefall vekke frå plenen, men den siste gangen eg skrapa snø av bilen var i går torsdag! HJELP!

Men iallefall i morgo er da MAI å det har jo visse forventninger med seg, å håper at dei innfrir. No er da gullrekka på tven og kos i sofaen.

God helg!!

5 kommentarer:

 1. kom mai du skjønne milde gjør skogen atter grønn...

  kjempe fine kopper :) må nok kjøpte to til så du har 4 :P

  SvarSlett
 2. hahah :P ja må vel kanskje det!! :D

  SvarSlett
 3. ååå ja da skal eg lova deg! !:D

  SvarSlett
 4. er no lik deg du, jento mi

  SvarSlett