søndag 14. mars 2010

Innlegg nr 101

Jøss, tenk at eg har hatt 101 innlegg her! På eit år, er ein ganske bra gjennomsnitt det. Altso eit nytt innlegg kvar 3.6 dag.

Den siste invisteringa mi, eit par Åsnes Vikafjell ski. Å dei skal testast ut straks. Måtte berre legga ut eit skryte bilde, som sagt første gang eg skal smøre ski uten pappa. Å med dagens vær så satse eg på rød.
Har rydda å vaska litt idag, so vart eg so fornøgd med bordpynten min at eg måtte ta eit bilete av den. Fatet det står på kjem frå gubbenoa sin familie, dei høge kjøpte eg på Kremmerhuset, blomsten er eldgammal og den vetle lysestaken er den fyrste eg kjøpte når eg kom til Bodø.
Her er da dagens utsikt frå varandaen, glede meg til snjoen er vekke slik at me kan begynne å bruke den for fullt igjen. Men syns me har bra god utsikt over Børvasstind. Dersom ein stille seg litt annerledes so ser ein faktisk Saltstraumen brua og.
Ja, her er gave eg fekk av to kompisar til bursdagen. Dei to med seg gubben på tur, å fekk han til å skrive " 10 ting jeg kommer til å savne ved deg". Sette utrulig stor pris på denne, siden eg fekk den rett før han reiste til Russland. Fekk ikkje heilt til dette med å snu bilete i dag, so klikk på da so får du sjå kva som står på det.
No er da middag før han skal på jobb, å eg skal ut på ski!! Ha ein fortsatt hærlig søndag!!

1 kommentar:

  1. Hei !! Så koselig å se utsikten din.....nå ser jeg jo hvor du bor :) Kjempekoselig gave du fikk.......den varianten har jeg aldri hørt om,men virkelig noe og ta med seg !!!! Nydelig bordpynt du har stæsja med på fatet ditt......så kos med sånne fat,man kan jo variere i det uendelige :) Du spør om jeg tenker på og selge mine varer her i Bodø......ja,det skulle vært en sann glede,men jeg aner ikke hvor det skulle være......jeg kjenner nesten ingen her,så det blir nok ikke så lett. Hadde gjerne gått sammen med noen andre,og lagd et lokale med utsalg,men når jeg ikke kjenner så mange her,stopper det liksom litt opp....... men si gjerne ifra,om du har forslag på hvor mine ting hadde passet inn :) Så får du kose deg med skiene.....snø har vi jo i bøtter og spann......ser ikke ut til at vi skal få vår-feeling med det første... :)

    SvarSlett