torsdag 19. november 2009

Julehandling

I mangel på kamera låner eg eit bilete frå nettet. I dag har eg hatt rettedag, 23 hærlige nynorsk tentamena. Midt i rettinga var eg ein tur til ei venninne som eg tok Spesial pedagogikk med i fjor. Var kjempe koselig. Me blei sittande å snakka om jule, julepynt, og at i fjor hadde eg allerede lagt fram første juleduken. Og med det i tankane måtte eg ein snart tur innom Røde Kors Bruktbutikken i byen. Å der inni eit skap låg det mange gamle kuler, akkurat slike som ho olla i Lie hadde. Dei ropte til meg at eg måtte ta dei med heim! I tillegg til 4 nydelige julekuler blei da med meg ei kjempe stilig veske, som og minna meg om ollo. Og ein vegglyse stake i messing, som skal få seg ein omgang med sprayboksen frå Europris!! Men uansett på skåla som kulene låg i stod det ein lapp om at ei kule kostar 45 kr. Ja heilt greit for meg, kom i kassa å la frå meg alt so seie den eldre dame der;
" ja ska vi se, 20krona førr veska, 15 førr lysestaken, og ja ka ska vi si..... 100kr te samme førr kulan, så 135kr førr alt, e det greit d syns du?" Blei jo litt satt ut, men vart så glad for at ho sa det at eg av ho 150 for alt. Uansett eit kjempe kupp!!


Bilder av desse vakre kulene kjem når mannen kjem heim igjen frå Russland med kameraet!!

God helg alle!

3 kommentarer:

  1. hei,ja der var du heldig med kjøp,kjempe moro det,
    vil takke deg for at du ville være med i min utlodding,lykke til,klem fra sylvia

    SvarSlett
  2. Åhh...blei inspirert når j leste nå Mariann. Gjett hvem som ska innom Fretex i Drammen og se om ho finner nokon godbiter i dag ;)

    SvarSlett