onsdag 18. mars 2009

Tante!


I dag skriv til ære for mi kjære, gode, snille tante Heidi!! Som eg snart skal heim til, glede meg masse til å sjå ho igjen!! (glede meg og til å se dei andre tantene min og onkel).
Eg å tante er på ein måte "vokst" opp ilag. Me har vore naboa heile tida siden eg var født. Å me har vore på ferie ilag, både til Lofoten og til Bergen. Me hadde oss ein utrulig artig helg i Bergen, låg på hotell og var skikkelig turista. Tok Ulriken og holdt på å les oss i hjel på topppen der! Utrulig minneverdige minner!
Så tante, på fredag kjem eg!!!

mandag 16. mars 2009

Favoritt tinga mine

Dette er min favoritt person!

Hylla som Mats hengte opp ute i gangen, blir berre fullare og fullare. Men den er så flott å sjå på , og gangen er blitt så flott!
Smykkeskrinet mitt, er ein av dei første tinga eg kjøpte når eg kom til Bodø! Berre måtte ha det, å har ikkje angra på det!

Veska eg kjøpte til 199kr på H&M før jul, det er plass til ALT i den!

Sopranos sesongane!

Tullipanar fra Plantasjen som har stått slik i over ei veke no.

Ei lita telyslykt som blei kjøpt samme dagen som smykkeskrinet.

Blomar generelt sett er viktig for meg, denne er min yndling av dei eg har!

Påskepynten vår er begynt å finne plassen sin i stova. Krushunda som gubben seie...

Hylla vår som passa til alle helligdagar og kvardagar. No er det påskeliljer som står for døra. Men er ikkje sikker på at eg vil ha lys ved siden av eller om blomane skal stå aleine.

Ha ei flott veke alle sammen, og kryss fingrane for Mats som har eksamen i morgo!!

torsdag 12. mars 2009

Oppdatering på det som ikkje har skjedd

Her i huset har da ikkje skjedd so masse dei siste vekene. Mats driv å lese til eksamen, hadde ein denne veke i Research Methodes som han seie gjekk bra, og har ein på kommande mandag i Geo Politics. Syns han er kjempe flink som jobbar og sliter. Han har vore å fått seg nytt pass og tatt HIV prøve, slik at alt er i orden til avreise til Moskva til hausten.
Tirsdag den 24 mars reiser Mats og klassen på Hurtigruta fra Bodø til Hammerfest. Så derfor pakkar eg baggen å setter nasa sørover og heim til ho mor og han far. Skal bli deilig å komme heim å sjå familien igjen. Han lillebror har sagt han skal laga bløtkake til meg, trur han hadde fått litt inspirasjon frå serien "da damene dro", så er litt spent på den kaka. Men uansett det skal verta deilig å få vera litt vetlajento til mamma og pappa igjen!

søndag 1. mars 2009

Helg i heimen.

Då var helga øyeblikk over, å skulen kallar. Laurdagen fann eg lysten til å ta litt diverse bilder fra leiligheten og småting me har! Denne stolen med blomen og lyset står ute i gangen ved siden av benken vår. Har enda ikkje funne noko som me syns passar av skoskap enda, så stolen står der enda. syns da så koselig der når me har fått tent lyset.
Her er det Grand Gru skåla som eg fekk hjå Eli og onkel Steinar til bursdagen. Den har me fylt skåla med litt diverse små snacks. Mats har ein plan om å laga ein kokosnøtt salat. Han er heilt hekta på han Jamie Oliver for tida! Glede meg!

Var innom ein tur på Rimi i går, å der hadde dei smågodt til 6.90. Så då berre MÅTTE me kjøpe litt. I skrivende stund er det ikkje like mykje igjen i skåla..
Denne oljetuthelleren (veit ikkje heilt kva den heite)er eg veldig glad i. Syns den er så fin og praktisk. Den er også i Grand Gru serien, som eg fekk av ho svigermor. Me har utrulig lite skuffer på kjøkkenet, så då lyt me improvisera litt. Har sett alle visper og knivar ståande der. Gryteklutane som henge bak er den mest praktiske tingen eg har, dei er av silikon og dei kan brukast til alt.
Til jul fekk me pengar av mormor og morfar på Almeland til å kjøpe oss noko fint. Då valgte fruen å kjøpe denne kaffi kanna fra Eva Solo. Har hatt ei slik før men gav den til mamma og pappa når eg flytta nordover.

Dagen i dag har gått med på å sitta på skulen å lesa pensum, for Mats har eksamen på torsdag. Så har me vore på besøk hjå ho svigermor å sett på film fra han Mats var liten gut. Kjempe artig!

Ha ei fin veka!