torsdag 29. januar 2009

Husmors torsdag.

No har eg satt eplekaka i ovnen og lukta er begynt å spre seg i huset. Og brøda står på heving. Er fornøgd med meg sjølv at eg har faktisk baka to ting i dag! Bollar til burritos er den beste og lettaste kokeboka som finnes.

I tillegg har eg fått vaske 3 maskiner med klær i dag. So no skal eg sette meg ned å lese litt spesped til samlinga neste veke. Skal bli godt å komme igang igjen.
Må skryta litt av mannen i huset, for tida går det i Russisk, alt frå uttale av bokstavar til pugging av bokstavar til heile setningar. Han er kjempe flink og får det til!

MAPИAHH + MATC

tirsdag 27. januar 2009

Amalie er med i MGP Jr.

Lillesøstra til Mats er med i konkurranse om ein plass i Melodi Grand Prix Jr her i Bodø. Her er ein link til sangen ho sang!!

STEM I VEI!!!!!!


http://www.an.no/mgplokal/article4058894.ece

fredag 23. januar 2009

TANTE OG ONKEL!

JA me skal bli tante og onkel igjen! Me glede oss til DU kjem!!!

torsdag 22. januar 2009

Ut på tur


I dag reiser eg til Reine på besøk til tante og onkel. Reise med ferja om ikkje så lenge, glede meg masse til å komme bort der. Her er nokre bilder i frå i sommar når eg,mamma og pappa var der. Heile den veka hadde vore overskya og med litt regn, men når me kom over med ferja letta alt å det blei slikt vær- hærlig!Det øverst bilete er fra Sørvågen.

Her er me på Reine å ser utover mot moloen. VAKKERT. Dagen var berre heilt fantastisk, været og alle minnene.
Dette bildet tok eg ut av vinduet på bua hjå han oldefar. Syns det var so fint! På venstre side stod det ei brygga før men den for med i ein vinterstorm. Der pleidde eg å han bror å bada når me var her når me var små.

tirsdag 20. januar 2009

NY gangen

Bildet kom også på plass i gangen, er litt usikre på om me skal ha opp to lysestaker på veggen ved siden av. Me har HIS&HERS keyholders som skal opp og, som det er enda meir usikkerhet på kor den skal henge.
Slik ser det altså ut etter at (nesten) alt er komme på plass. Me leiter enda etter det perfekte skoskap som skal stå der som stolen står no.
No er me vorte aleina igjen etter middagsbesøket. Koselig med besøk innimellom. Middagen vart lasagne med brød og salat til slutt! Nesten alt var oppete så tek da so eit bra teikn.

mandag 19. januar 2009

Forandring

Når klokka var 11 i dag blei leiligheta invadert av polakkar. Det var ei heil A4 sider med punkt fra 1 årsbefaringa som skulle ordnast. Me satt å såg litt på tv å skua litt på kva dei dreiv med, plutselig forsvant da 2 kara ut men HEILE køkkenbenken vår mellom seg. Men dei kom tilbake med ein heilt ny ein. Dei brukte 8 timar på å gjera det som skulle gjerast. Me er kjempe fornøgde med den insatsen desse karane har gjort. Absolut til å anbefalast!

Her er Mats i gang med å montera den hattehylla me har vore å kjøpt i dag mens mennene fiksa huset! Ei anna invistering var gjort i dag, ein vakkert stemnings bilete av ein båt. Skal ha dette i gangen også ilag med hylla. No begynne endelig ting å virkelig bli heima koselig her hjå oss!

I morgo skal me ha middag til ho svigermor og lillebroren til Mats, vert koselig. Men er usikker på kva ein skal servera.

søndag 18. januar 2009

Minner frå jula på Voss

Flyet fra Bodø til Bergen var alt for mange tima forsinka så me vart stranda i Bergen ei natt. Me tok inn på hotellet på Flesland og fekk eit heilt fantastisk rom! Om morgen stod me opp tidlig for å ta bussen inn til han pappa for å kunne følge han heim til Voss.

Her er eit bildete av meg og mamma. Me kosar oss i selskap i romjula.

lørdag 17. januar 2009

Her var eg!


Ja der var eg og komme på blogg! Verte nok mykje prøving og feiling, men vert spanande!
Ha ei fortsatt god helg :)